Nasze Sukcesy
Nominacja do Perły i wyróżnienie w konkursie "Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów" w Medyni Głogowskiej
KGW Krzeszów zobyło nominację do nagrody "Perła 2016" w konkursie "Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów za produkt: "FARSZ Z DUDAMI" oraz wyróżnienie w tym samym konkursie za produkt: "FARSZ DO KRZESZOWSKICH GOŁĄBKÓW" podczas Jarmarku Gancarskiego zorganizowanego w Medyni Głogowskiej dnia 10 czerwca 2016 r.
Agnieszka K. z Koło Gospodyń Wiejskich w Krzeszowie
Gall Anonim
Gratulacje!
11 lip 2016, 17:06:50
Irena P. z Koło Gospodyń Wiejskich w Markowej
Gratulacje
11 lip 2016, 17:06:43
Agnieszka K. z Koło Gospodyń Wiejskich w Krzeszowie
Dziękujemy
11 lip 2016, 17:09:59
Maria J. z Koło Gospodyń Wiejskich Biały Kościół
Można poznać przepis na farsz z dudami(co to?),pozdrowienia z gratulacjami...
19 lip 2016, 18:09:37
Agnieszka K. z Koło Gospodyń Wiejskich w Krzeszowie
Farsz z dudami to farsz do pierogów robiony z płucek (płuc) wieprzowych, gotowanych w zalewie mielonych z cebulką i doprawionych pieprzem i solą. Dziękujemy i pozdrawiamy.
22 lip 2016, 21:06:30