Kulinaria
Moje ulubione - rogaliki orzechowe przewodniczącej
30 dag mąki, 20 dag mielonych orzechów, 7 dag cukru pudru, 2 żółtka, 20 dag margaryny, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, ewentualnie 1 łyżka śmietany. Robic wałeczki i piec do lekkiego zrumieniena. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.
Zofia W. z Koło Gospodyń Wiejskich w Rogach
Irena Ł. z Koło Gospodyń Wiejskich w Psarach Starych
Smakowicie wyglądają...
1 gru 2016, 16:38:09
Halina D. z Koło Gospodyń wiejskich Wyszmontów
Jeżeli tak smakują jak wyglądają to palce lizać, super.
1 gru 2016, 22:20:43
Zofia W. z Koło Gospodyń Wiejskich w Rogach
Są naprawde pyszne i szybkie
6 gru 2016, 21:37:28